NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor uw project.

NEEM CONTACT OP

VERHARDINGEN


Elementenverhardingen

J. Koper & Zn. BV verzorgt het straatwerk voor allerlei projecten, van groot tot klein. Zo verzorgen wij het straatwerk voor de inrichting van complete woonwijken, het verharden van bedrijfsterreinen tot het bestraten van tuinen voor particulieren.

Met een up to date machinepark voldoet J. Koper & Zn. BV aan de laatste richtlijnen op het gebied van het mechanisch aanbrengen van straatwerk. In combinatie met onze activiteiten in het grond- en rioolwerk kan J. Koper & Zn. BV een compleet project voor een opdrachtgever realiseren.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN
Asfaltverhardingen

Daar waar J. Koper & Zn. BV zelf niet over asfaltmachines beschikt hebben wij op diverse projecten asfaltverhardingen in de vorm van wegen, fiets- en voetpaden, pleinen, erfverhardingen en drempels uitgevoerd. Door deze projecten hebben wij veel kennis in asfaltverhardingen opgebouwd en zijn er goede relaties ontstaan met onderaannemers die deze werkzaamheden voor ons uitvoeren. In combinatie met onze expertises op het gebied van grondwerk, rioleringen en het aanbrengen en fijnprofileren van funderingen kunnen wij een totaalpakket aanbieden.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN
Betonplaten

J. Koper & Zn. BV heeft een ruime ervaring met het realiseren van erfverhardingen door het aanbrengen van betonplaten. Wij beschikken over het juiste materieel om betonplaten in diverse soorten en maten aan te brengen. In combinatie met onze ervaring in grond- en rioleringswerkzaamheden kunnen wij een totaalpakket voor uw erfverharding aanbieden. Door onze relaties met verschillende leveranciers kunnen wij diverse soorten platen naar wens van de opdrachtgever leveren.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN
Halfverhardingen

Een halfverharding is een onsamenhangend materiaal. Dit materiaal levert meer draagkracht dan de originele grond. Een toepassing waar dit veel voor gebruikt wordt zijn wandelpaden. Men moet dan onder andere denken aan schelpen-, grind- en graluxpaden.. J. Koper & Zn. BV beschikt over klein aangepast materieel met een lage bodemdruk om nieuwe paden in vaak kwetsbare gebieden als parken en natuurgebieden aan te brengen en/of bestaande paden te onderhouden.

Tevens verbeteren wij recreatievelden door deze draagkrachtiger te maken met een kunststofvezel. Grasvelden kunnen met de toevoeging van deze vezel naast de oorspronkelijke recreatiedoeleinden voor meerdere mogelijkheden gebruikt worden zoals parkeer-, of evenemententerreinen.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.