NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor uw project.

NEEM CONTACT OP

BODEMSANERINGEN

J. Koper & Zn. BV is BRL 7000 gecertificeerd voor bodemsaneringen onder het protocol 7001. Moeten er grondwerkzaamheden uitgevoerd worden in verontreinigde grond, dan bent u bij J, Koper & Zn. BV aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren over de juiste aanpak van de werkzaamheden, om zo tot een meest gunstige oplossing te komen. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat verontreinigde grond volledig ontgraven en afgevoerd moet worden, maar er zijn ook oplossingen om de grond te herschikken en/of te isoleren. Een saneringsplan hangt af van de toekomstige bestemming. De grond onder een gebouw hoeft bijvoorbeeld niet even schoon te zijn als een woonwijk. Wel dienen alle werkzaamheden onder de BRL 7000 certificering uitgevoerd te worden.

Alle machines van J.Koper & Zn. BV zijn uitgerust volgens de actuele wettelijke eisen voor het uitvoeren van saneringen. Zo hebben al onze machines overdrukunits en airco’s. De vrachtwagens zijn daarnaast uitgerust met vloeistofdichte bakken en hydraulische afsluitbare kleppen. Door de beschikking van gekwalificeerd personeel kan J. Koper & Zn. BV een sanering volledig zelfstandig uitvoeren.  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.