NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor uw project.

NEEM CONTACT OP

GRONDWERKEN


Grondwerken algemeen

Met het realiseren van bouw- en civieltechnische projecten gaat vaak grondwerk gemoeid. Groot- en kleinschalig grondwerk is één van de hoofdactiviteiten van J. Koper & Zn. BV. We hebben alle kennis, ervaring en het nieuwste materieel voorzien van de nieuwste technieken in huis om uw grondwerk vakkundig en efficiënt uit te voeren. Al vele jaren verzorgen wij grondwerkzaamheden van verschillende aard en omvang voor onder meer dijkverzwaringen, de aanleg van wegen, uitbreidingsplannen, dorps- en stadsvernieuwingen tot het graven van een vijver in de achtertuin.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN
Cultuurtechnische grondwerken

J. Koper & Zn. BV heeft een ruime ervaring met het inrichten van natuurgebieden, van maken van een natuurvriendelijke oever in een parkje tot het omvormen van hele agrarische percelen naar natuurgebieden.
De projecten worden in opdracht van gemeenten, waterschappen, provincies en natuurverenigingen uitgevoerd. De projecten bevatten vaak grootschalig grondverzet. Op ons eigen kantoor worden de ontwerptekeningen van de opdrachtgever omgezet naar 3D modellen. Deze modellen worden geupload naar de GPS-computers in de graafmachines. Hiermee hebben de kraanmachinisten continu het 3D positiemodel op hun beeldscherm in de cabine. De graafbewegingen worden hiermee geoptimaliseerd en transportbewegingen op de kwetsbare ondergrond wordt tot een minimum beperkt. Dit samen met de ruime ervaring van onze machinisten op het gebied van het creëren natuurgebieden met oa. micro- relief (kleine hoogteverschillen over een korte afstand) wordt er een structuurvariatie bekomen die de vestiging van verscheidene planten- en diersoorten ten goede komt.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN
Bouwkundige grondwerken

J. Koper & Zn. BV verzorgt als onderaannemer voor een scala aan bouwbedrijven de grond-, riolerings- en verhardingswerkzaamheden. Ook het aanbrengen van damwand t.b.v. grondkering en bronneringssystemen t.b.v. het drooghouden van de bouwput kunnen wij voor u verzorgen.
Met de in der jaren opgedane ervaring, de nieuwste technieken en vakbekwaam personeel kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Van het uitgraven van complete woningcomplexen met parkeergarages tot een aanbouw in een achtertuintje beschikken wij over het juiste materieel. Op ons kantoor kunnen funderingstekeningen omgezet worden naar 3D- ontgravingsmodellen. Hiermee heeft de machinist continue zicht op de te ontgraven contouren, zodat het profiel binnen de gewenste marges wordt ontgraven. Bovendien kunnen heipalen weergegeven worden in het scherm, zodat schade bij de ontgraving aan de palen wordt voorkomen.
Met de BRL 7001 certificering is ook het werken in verontreinigde grond geen probleem voor J. Koper & Zn. BV. Bovendien kunnen wij met onze uitzetploeg de bouwonderneming ontlasten van de maatvoering.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.