J. KOPER & ZN. BV

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf, werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met baggerwerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden, grondverzet en machineverhuur voor een scala van opdrachtgevers; particulieren, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, waterschappen en overheden op gemeentelijk- en provinciaalniveau.

Een eigen werkplaats met vakbekwaam personeel zorgt voor perfect onderhouden materieel. Bij een storing of calamiteiten staat een mobiele servicedienst paraat, zodat de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd blijft. De combinatie van het afleveren van kwalitatief goed werk en het consequent nastreven van kwaliteit in onze bedrijfsvoering maakt J. Koper & Zn. BV tot een gezonde en stabiele partner. Dit vormt de basis voor de samenwerking met onze klanten.

Grootschalig grondverzet, aanleg van wegen en rioolstelsels of de aanleg van uw tuin? Bij J. Koper & Zn. BV bent u op het juiste adres! Onze vakkundige medewerkers werken met modern materieel en uiteraard volgens de huidige veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen. J. Koper & Zn. BV is VCA**-, ISO 9001, ISO 14001 en CO2 Prestatieladder - niveau 3 gecertificeerd. Tevens voeren wij gespecialiseerde bodemsaneringen uit. Wij zijn hiervoor gecertificeerd volgens de beoordelingsrichtlijn BRL SIKB-7000 protocol 7001.

Zie hier onze privacy verklaring.  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.