NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor uw project.

NEEM CONTACT OP

RIOLERING


Hoofdriolering

Van het aanleggen van de hoofdriolering voor een nieuwe woonwijk, tot het vervangen van de bestaande riolering in binnenstedelijk gebied. Bij J. Koper & Zn. BV bent u hiervoor bij het juiste adres. Met een ruime ervaring in het aanbrengen en vervangen van hoofdrioleringen, onze deskundige medewerkers en het specialistisch materieel is J. Koper & Zn. BV de geschikte partner voor het uitvoeren van deze omvangrijke klussen.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN
Klein riool – Huisaansluitingen

In opdracht van gemeenten, bouwbedrijven en particulieren verzorgt J. Koper & Zn. BV de aanleg van de ‘kleinere’ rioolaansluitingen. Dit betreft het vervangen oude leidingen, het aansluiten van nieuwbouwwoningen op de hoofdriolering en het maken passende oplossingen voor terrein- en dakafwatering. Daarnaast verzorgt J. Koper & Zn. BV drainage systemen voor het verhelpen van waterproblematieken.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN
Pers-riolering

Het aanleggen van persrioleringen in diverse afmetingen zit ook in het dienstenpakket van J. Koper & Zn. BV. In opdracht van gemeenten en waterschappen leggen wij leggen wij hoofdpersleidingen met pompgemalen aan welke het afvalwater uit woonwijken afvoeren naar de waterzuiveringen. Ook het aansluiten van het ‘buitengebieden’ met minigemalen op het openbare rioolnetwerk kunnen wij verzorgen.

Voor bouwbedrijven en projectontwikkelaars verzorgen wij oplossingen om buitengesloten projectgebieden aan te sluiten op het rioolnetwerk.
Voor particulieren kunnen wij kleine persrioolconstructies aanbieden om bijvoorbeeld het omsluiten van een septictank, of een nieuw woonhuis te voorzien van een eigen rioolafvoer constructie.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.