Historie

HISTORIE VAN J. KOPER & ZN. BV

De geschiedenis van het bedrijf is zo’n 65 jaar geleden begonnen. De vader van de huidige directeur, Jan Koper, is destijds gestart met zeven schuiten en drie personeelsleden om de oogst van het land naar de veiling te brengen. Na de verkaveling werd deze manier van transport overbodig. Jan Koper heeft hier tijdig op weten in te spelen door de bovenbouw van een graafmachine eigenhandig op één van zijn schuiten te monteren. Deze combinatie was ideaal om de nieuwe waterwegen te onderhouden en oeverbescherming aan te brengen. De zonen Karel en Dirk hebben de bedrijfsvoering langzamerhand van vader Jan overgenomen en met de overname van aannemersbedrijf GRES BV en C. Koper Sloopwerken BV is de onderneming in de loop der jaren flink gegroeid. Zodoende heeft het bedrijf zich in de sloop-, grond-, weg-, en waterbouw gerelateerde activiteiten gespecialiseerd.
Om opdrachtgevers en klanten nog gerichter van dienst te kunnen zijn, hebben Karel en Dirk begin 2016 besloten de bedrijfsactiviteiten te splitsen in twee aparte vennootschappen.
Karel zet de Grond-, Weg- en Waterbouwwerkzaamheden voort onder de naam J. Koper & Zn. BV en Dirk heeft de vennootschap D. Koper BV opgericht en richt zich hiermee op de beschoeiings- en sloopwerkzaamheden.

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.