NEEM CONTACT MET ONS OP

Vraag via het contactformulier een offerte aan voor uw project.

NEEM CONTACT OP

MAATVOERING

Om projecten gedegen uit te voeren is een goede maatvoering van essentieel belang. J. Koper & Zn. BV beschikt over eigen uitzet- en inmeetapparatuur om de maatvoering op projecten vakkundig uit te voeren. Met onze GPS-uitzetapparatuur kunnen wij nauwkeurig en over grote afstanden in diverse omstandigheden meten en uitzetten. Met onze Robotic Total Station kunnen wij de maatvoering tot op de millimeter nauwkeurig uitzetten en inmeten. Dit is vaak van belang bij bouwkundige kunstwerken.

Ook kunnen we het Total Station inzetten om gebouwen en kunstwerken te monitoren tijdens onze werkzaamheden.

De uitzet- en inmeetgegevens worden door ons op kantoor verwerkt in digitale tekeningen. Uit deze tekeningen kunnen digitale terrein modellen in 3D gecreëerd worden, om bijvoorbeeld een grondbalans op te maken. Tevens worden deze terreinmodellen gebruikt voor de machinebesturing van onze grondverzetmachines.

REEDS GEREALISEERDE PROJECTEN

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.