Aanleg Yoga-terrein Amsterdamse Bos

In opdracht van het Amsterdamse Bos richt J. Koper & Zn. BV een stuk terrein in met recreatieve voorzieningen welke met name bestemd zijn voor het uitoefenen van Yoga.

In 2014 heeft J. Koper & Zn. BV de overige grond vrijgekomen bij een project aan de bosbaan in depot gezet op een terrein aan de buitenzijde van het Amsterdamse Bos.
Deze zijde van het Amsterdamse Bos kijkt uit over het water van het Nieuwe Meer en heeft met de groene omgeving een berustende uitstraling.
Na verloop van tijd is de grond voldoende ingeklonken en is J. Koper & Zn. BV dit jaar gestart met de definitieve inrichting van het terrein.
De werkzaamheden omvatten onder andere, de aanleg van een betonplateau, de aanleg van een betonnen steiger en de realisatie van een ‘groen’ strand. Deze onderdelen worden onderling verbonden met gralux paden, waarin details van hout zijn verwerkt.
Hoogte verschillen worden opgevangen met betonnen traptreden en er zijn zitelementen van massief houten balken geplaatst.
Deze massief houten balken komen voor oorsprong uit het Amsterdamse Bos en zijn in de werkplaats van J. Koper & Zn. BV opgeknapt en behandeld, zodat ze nu nog jaren meekunnen als zitelementen.

Kijk hier op de site van het Amsterdamse Bos voor meer informatie over dit project.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.