Vervangen diepriool Topaas Hoorn

In opdracht van de gemeente Hoorn heeft J. Koper & Zn. BV het vuilwater- en hemelwaterriool vervangen in de Topaas in Hoorn.
Dit stuk betonriool welke de afvoer van de wijk Risdam zuid verzorgt was verzakt. Door deze verzakking kon geen goede afvoer van deze wijk gegarandeerd worden.
Over een lengte van ca. 120 m¹ heeft J. Koper & Zn. BV het betonnen vuil- en hemelwaterriool vervangen voor een pvc-riool met betonputten.
Door de diepe ligging van ca. 3,5 m¹ onder het maaiveld is er een sleufbekisting toegepast.
Tevens moest ten tijde van de werkzaamheden de afvoer van de gehele wijk gewaarborgd worden. Hiervoor heeft J. Koper & Zn. BV haar eigen pompsysteem, met SMS-waarschuwings bij disfunctioneren toegepast.
Voor deze werkzaamheden moesten de bomen aan één kant van de straat verwijderd worden. Na het rioleren is er een tijdelijk verharding van betonstraatstenen aangebracht. Ten tijde van deze werkzaamheden heeft J. Koper & Zn BV nieuwe bomen teruggeplaatst. Na een zettingsperiode van ca. 6 maanden is de definitieve bestrating aangebracht.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.