Grondwerk 4 appartementencomplexen Hoorn

Als hoofdaannemer heeft bouwbedrijf van Wijnen voor Bemog Projectontwikkeling vier appartementencomplexen met onderliggende parkeergarages gerealiseerd.
J. Koper & Zn. BV heeft als onderaannemer van Van Wijnen het bouwkundig grondwerk, riolering en de verhardingen uitgevoerd. Het werk omvatte onder andere het aanleggen van de bouwplaatsvoorzieningen, het ontgraven- en aanvullen van de bouwputten, het afvoeren van de vrijgekomen grond, het aanbrengen en instandhouden van de bronneringssystemen met alarmering en automatisch noodaggregaat, het aanbrengen en instandhouden van een horizontale drainage systemen, Het waarborgen van een droge bouwput, het aanbrengen van een fundering t.b.v. de heiwerkzaamheden, het ontgraven van de poeren, liftputten en funderingsbalken, het fijnprofileren van de onderbaan voor de betonvloer, het aanbrengen van de riolering en het aanbrengen van de verhardingen.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.