IJs- en skeelerbaan Wervershoof

In opdracht van de stichting Omnium Sport De Westrand wordt door J. Koper & Zn. BV een nieuwe ijs- met skeelerbaan aangelegd.

Voor het winterseizoen 2012-2013 heeft J. Koper & Zn. BV het braakliggende terrein afgegraven, zodat bij de eerste vorstperiode al geschaatst kon worden. Na de winter zijn de contouren van de ijsbaan verder uitgegraven en is de fundering voor de binnenliggende skeelerbaan aangebracht.
Van het ontwerp van de architect heeft J. Koper & Zn. BV een 3D-tekenmodel gemaakt. Dit model wordt door de graafmachines gebruikt voor het aanbrengen- en in profiel maken van de fundering. Na deze ophoging van gebroken puingranulaat heeft J. Koper & Zn. BV het zettingsproces van de ondergrond gemonitord. Nadat de ondergrond geen zettingen meer vertoonde is de fundering fijngeprofileerd. Hiervoor is een 3D-totalstationkilver ingezet welke hiervoor de eerder uitgewerkte 3D-tekening gebruikt. Na het fijnprofileren zijn 2 lagen asfalt aangebracht. Eerst een onderlaag van 6 cm¹ en vervolgens een strakke toplaag van 3 cm¹. Na het aanbrengen van het asfalt is het grond rondom de baan afgewerkt en ingezaaid.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.