Omleggen persriolering Venhuizen - Grootebroek

In voorbereiding op de nieuwe aansluiting van de N23 op de N506 heeft J. Koper & Zn. BV de opdracht verworven om circa 1 kilometer persriool van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier om te leggen.
Ter hoogte van de Raadhuislaan in Grootebroek komt straks de aansluiting van de nieuwe N23 (Westfrisiaweg) op de N506 (Provinciale weg). In voorbereiding op deze werkzaamheden dienen de aanwezige leidingen van diverse netbeheerders verlegt te worden.
Als hoofdaannemer heeft J. Koper & Zn. de opdracht van het Hoogheemraadschap verworven om de persrioolleiding met een diameter van 400 mm¹, over een lengte van circa 1 km¹ om te leggen.
Het grootste gedeelte gebeurt middels een gestuurde boringen, waarmee de leiding op circa 7,50 m¹ onder het maaiveld komt te liggen.
Na het aanbrengen en testen van de nieuw aangebrachte leiding is deze aangesloten op het bestaande netwerk en hiermee is de oude leiding buiten werking gesteld.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.