Inrichting plein / terras cultureel centrum ‘Het Postkantoor’

Waar J. Koper Sloopwerken BV eerder dit jaar in opdracht van de gemeente Stede Broec de woning op Hoofdstraat 15 heeft gesloopt (zie hier) heeft J. Koper & Zn. BV einde dit jaar de locatie ingericht tot een plein/terras voor het culturele centrum ‘Het Postkantoor’.

Direct na de sloop zijn al keerwanden geplaatst om de hoogteverschillen van de omringende gebouwen op te vangen en is het terrein tijdelijk netjes afgewerkt met grond. In de tweede helft van dit jaar heeft J. Koper & Zn. BV de locatie ingemeten en het schetsontwerp van de opdrachtgever passend uitgewerkt naar een definitieve tekening. Op basis van deze tekening is een begroting opgesteld en vervolgens is tot uitvoering overgegaan.
De grond is ontgraven en afgevoerd en er is een fundering van zand aangebracht. De riolering voor de kolken is ingegraven en het terrein is voorzien van een verharding van gebakken straatklinkers met een accent van hardstenen banden. Er zijn plantvakken gerealiseerd en drie hardstenen zitbanken met een reclamezuil geplaatst.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.