Vervangen pompgemaal en riolering

Het parkeerterrein aan de Wijzend in Grootebroek wordt tijdens de kermis gebruikt door de exploitanten. De gemeente Stede Broec heeft een vraagstuk bij J. Koper & Zn. BV neergelegd om op een juiste manier het vuilwater van het gehele terrein af te voeren.
Hierop heeft J. Koper & Zn. BV de bestaande situatie onderzocht en geconcludeerd dat de huidige situatie niet meer voldeed aan de gestelde eisen en mogelijk problemen voor de gekoppelde woningen en bedrijven in de toekomst gaat opleveren.
In samenspraak met de gemeente Stede Broec is besloten om het pompgemaal aan de Wijzend te vervangen en de vuilwaterriolering groter te dimensioneren. Ook worden er speciale afvoerputten geplaatst, zodat de kermisexploitanten hun vuilwater rechtstreeks kunnen lozen op de openbare riolering.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.