Herinrichting voorterrein Regenboogschool

Het centrale plein voor de Regenboogschool, de H. Martinuskerk en peuterspeelzaal De Woudstappertjes in na het jarenlange gebruik nodig toe aan een opknapbeurt. Met de tijd is de functionaliteit verandert, waardoor de destijds gerealiseerde inrichting niet meer van toepassing is.
De gemeente SED (voorheen gemeente Drechterland) heeft hierop besloten om het opknappen van het terrein te combineren met een herinrichting naar het praktische gebruik heden ten dage.
J. Koper & Zn. BV heeft de opdracht verworven om het terrein te voorzien van een nieuwe afwateringsriolering, een nieuwe fundering en de inrichting van de parkeerplaatsen met rijweg te realiseren. Tevens worden de groenvakken door ons verzorgt en de openbare verlichting aangebracht.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2023 J. Koper & Zn. B.V.