Herinrichting Robbenoordstraat Den Oever

In opdracht van de Gemeente Hollands Kroon heeft J. Koper & Zn. BV de Robbenoordstraat in Den Oever heringericht.
 


Aan de Robbenoordstraat in Den Oever is een nieuwe Brede School gerealiseerd. Vervolgens heeft J. Koper & Zn. BV een nieuw parkeerterrein aan de Vlieterstraat gemaakt. Nu deze werkzaamheden gereed zijn is de Brede School en het cultureel centrum Het Vikingschip bereikbaar via de achterzijde, respectievelijk de Vlieterstaat.
Vervolgens kon J. koper & Zn. BV in opdracht van de Gemeente Hollands Kroon beginnen met de herinrichting van de Robbenoorstraat naar een éénrichtingsverkeersweg.
Na het opbreken van de bestaande bestrating is eerst een nieuw hoofdriool, apart voor het hemelwaterafvoer aangebracht.
Het hemelwater van het parkeerterrein aan de Vlieterstraat, het hemelwater van de nieuwe bestrating van de Robbenoordstraat en het hemelwater van enkele gebouwen wordt nu apart van het vuilwater afgevoerd.
Na het aanbrengen van het aparte hoofdrioolstelsel is de bestaande ondergrond ontgraven en is er een  nieuwe fundering van gebroken puin aangebracht.
Na het aanbrengen van deze fundering is de bestrating aangebracht. Deze bestrating  bestond uit de oude vrijgekomen- en nieuw te leveren bestratingsmaterialen.
Met de herinrichting is de Robbenoordstraat een éénrichtingsverkeerweg geworden, waarmee de Robbenoordstraat voorzien kon worden van langsparkeervakken en brede trottoirs.
Naast deze langsparkeervakken zijn extra parkeervakken aan de westzijde gemaakt en de kruisingen voorzien van verhoogde plateau’s met drempels.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.