Verbinden terrein Enza zaden

In opdracht van Enza zaden heeft J. Koper & Zn. BV het naastgelegen terrein verbonden met het hoofdterrein om verdere uitbereiding op de locatie in Enkhuizen mogelijk te maken.


Met oog op de verwachte groei heeft Enza zaden het naastgelegen terrein op de Haling 10e in Enkhuizen aangekocht.
De bestaande opstallen op de Haling 10e worden ingericht als tijdelijke kantoorruimtes. Gedurende de bouwontwikkelingen op het hoofdterrein worden de medewerkers hier tijdelijk gehuisvest.

Om deze nieuwe locatie te bereiken heeft Enza Zaden J. Koper & Zn. BV benaderd een voorstel te doen om de tussenliggende, brede Zandsloot vanaf het hoofdterrein naar het nieuwe terrein te kunnen passeren.
J. Koper & Zn. BV heeft de wensen en het programma van eisen van de Enza bestudeerd en de bestaande locatie digitaal ingemeten.
Met deze gegevens is een voorstel uitgewerkt voor het realiseren van een dam met vaarduiker middels tekeningen, een plan van aanpak en een begroting.
Dit voorstel is door Enza als gunstigste beoordeeld, wat voortgevloeid heeft in de opdracht.
Naast het realiseren van een dam met vaarduiker heeft J. Koper & Zn. BV op het nieuwe terrein een bouwweg aangelegd. Met deze weg hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van het hoofdterrein van de Enza.
Ook is er een voetpad van betonplaten aangelegd, zodat de medewerkers vanaf het hoofdterrein het nieuwe kantoor kunnen bereiken.


 

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.