Herinrichting terrein Vlieterstraat Den Oever

In opdracht van de Gemeente Hollands Kroon heeft J. Koper & Zn. BV een braakliggend terrein tussen de Vlieterstraat en Robbenoordstraat in Den Oever heringericht tot een parkeerplaats.

Nadat er aan de Robbenoordstraat een nieuwe Brede School is gerealiseerd was het beurt om het braakliggende terrein tussen de Vlieterstraat en de Robbenoordstraat her in te richten tot een parkeerterrein.
Met de nieuwe inrichting is er een groot terrein gemaakt welke voldoende parkeergelegenheid bied voor zowel de Brede School als het cultureel centrum het Vikingschip.

J. Koper & Zn. BV heeft op het terrein een nieuw hoofdriool met een gescheiden stelsel aangelegd.
Het vuil- en hemelwater van de omliggende gebouwen en het terrein wordt apart via dit nieuwe stelsel afgevoerd.
Het gehele terrein is ontgraven en de vrijgekomen grond is afgevoerd. In deze ontgraving is een nieuwe fundering van gebroken puin aangebracht.
Vervolgens is het gehele terrein voorzien van een nieuwe bestrating.
Daarnaast heeft J. Koper & Zn. BV het terrein ingericht met een nieuwe openbare verlichting, plantvakken met bomen en beukenhagen en inrichtingselementen als hekwerken en fietsnietjes geplaatst.
Buitenom het terrein zijn als scheiding tussen de omliggende tuinen schuttingen met poorten en beukenhagen geplaatst.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.