Herinrichting Pastoor Verhoeffpark Breezand

In opdracht van de Gemeente Hollands Kroon en de woningbouwvereniging Anna Paulowna verzorgt J. Koper & Zn. BV de herinrichting van Het Pastoor Verhoeffpark in Breezand                                   

Nadat de woningbouwvereniging de woningen in het Pastoor Verhoeffpark in Breezand heeft gerenoveerd en een nieuw appartementencomplex voor senioren heeft gerealiseerd is het de beurt om het buitengebied her in te richten.
De gemeente Hollands Kroon heeft samen met de Woningbouwvereniging Anna Paulowna een bestek op de markt gezet waarbij J. Koper & Zn. BV de meest gunstigste aannemer is geworden.
Het huidige hoofdriool wordt  van een gemengd stelsel omgezet naar een gescheiden stelsel. Hiervoor wordt een nieuwe hoofdriolering aangelegd apart voor het regenwater. Dit stelsel loost direct op het open water. Dit betekend dat er minder vuilwater wordt afgevoerd naar de rioolzuivering. Na het aanpassen van de riolering wordt het maaiveld opnieuw ingericht.
De rijweg wordt voorzien van nieuwe stenen en er worden voetpaden en parkeervakken aangelegd.
De verwachting is dat de werkzaamheden begin december gereed zullen zijn.

Kijk hier op de website van de Gemeente Hollands Kroon over de voortgang van het werk

 

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.