Herinrichting Scheepmakerssingel Medemblik

In opdracht van Boos Bestratingen verzorgt J. Koper & Zn. BV de riolerings- en voorbereidende grondwerkzaamheden uit voor de herinrichting van de Scheepmakerssingel te Medemblik

Gemeente Medemblik heeft de opdracht aan Boos Bestratingen uit Wervershoof gegund om de Scheepmakerssingel her in te richten. In onderaanneming van Boos verzorgt J. Koper & Zn. BV de rioleringswerkzaamheden, waaronder het afkoppelen van de septictanken en het vernieuwen van de huis- en kolkaansluitingen. Ook de voorbereidende grondwerkzaamheden, waaronder het graven van de cunetten voor de nieuwe voetpaden en parkeerplaatsen worden door J. Koper & Zn. BV verzorgt.
Boos Bestratingen verzorgt het opbreken van het bestaande straatwerk en het aanbrengen van de nieuwe inrichting van elementenverhardingen.

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.