Herstel bestrating Enkhuizen

In opdracht van de Gemeente Enkhuizen herstelt J. Koper & Zn. BV in de binnenstad van Enkhuizen de bestrating

In de Breedstraat voor het oude stadhuis zijn grote kieren in het straatwerk ontstaan. De elementenverharding bestaat hier uit ouderwetse gebakken klinkerkeien. Deze stenen hebben een grote onderlinge maatafwijking waardoor deze stenen op de ouderwetse manier, ‘onder de hamer’ teruggestraat moesten worden.
In de straat de Kalksteiger, tegenover het stadhuis is spoorvorming ontstaan. Deze verzakkingen zorgen ervoor dat het water niet goed weg kan, waardoor er opspattend water over het naastgelegen voetpad komt en er bij vorst gevaarlijke situaties ontstaan.
In de Kalksteiger heeft J. Koper & Zn. BV onder het rijweggedeelte de bestaande ondergrond ontgraven en hier een fundering van gebroken puin toegepast. Vervolgens is de bestrating weer teruggebracht.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.