Bouwrijpmaken Spelemei Zuidoostbeemster

In opdracht van Kuin Vastgoedontwikkeling maakt J. Koper & Zn. BV de nieuwbouwlocatie ‘Spelemei’ aan de Dirk Dekkerstraat in Zuidoostbeemster bouwrijp.

Speeltuinvereniging De Spelemei is verhuisd naar het Middenpad tegenover multifunctioneel centrum De Boomgaard. De reden van de verhuizing is de wens een speeltuin naast de school te hebben. 
Met deze verhuizing is het terrein op de huidige locatie aan de Dirk Dekkerstraat vrijgekomen.
Kuin Vastgoedontwikkeling gaat dit terrein ontwikkelen voor woningbouw.
In opdracht van Kuin Vastgoedontwikkeling maakt J. Koper & Zn. BV het terrein geschikt om de bouw van de woningen te bewerkstelligen.
De boomsingels worden verwijdert, de wegcunetten worden ontgraven en het zand voor de wegfunderingen wordt geleverd en verwerkt. Vervolgens wordt de verharding voor de tijdelijke bouwstraat aangebracht.
Voor de benadering van het terrein wordt een aparte-, tijdelijke weg vanaf de Zuiderweg aangelegd om de Dirk Dekkerstraat te ontlasten van het zware bouwverkeer.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.