Voorbelasting Keetzijde Edam - Volendam

Aannemingsbedrijf Oosterhof Holman treft in opdracht van de gemeente Edam – Volendam de voorbereidende werkzaamheden voor de uitbreiding van de nieuwbouwlocatie Fase 5 Broeckgouw. Zie hier meer infomatie.

In onderaanneming van Oosterhof Holman verzorgt J. Koper & Zn. BV het grondwerk voor de voorbelasting van dit terrein.
De overhoogte aan zand op het middenterrein wordt afgegraven en gebruikt om de laag liggende delen aan de buitenkanten op te hogen. Nadat de eerste lagen zand zijn verwerkt wordt er een verticale drainage aangebracht.
Na het aanbrengen van de drainage wordt er nogmaals een ophooglaag aangebracht om het zettingsproces van de ondergrond versneld in gang te zetten.

De ontwerptekeningen behorend bij de aanbesteding zijn door de werkvoorbereiding van J. Koper & Zn. BV omgezet naar 3D-modellen voor de GPS-machinebesturing van de graafmachines.
Met deze modellen hebben de machinisten continu maatvoering in hun beeldscherm om de voorgeschreven ophooglagen aan te brengen en afwerking te realiseren.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.