Aanleg aanmeervoorzieningen riviercruises Medemblik

In opdracht van de Gemeente Medemblik verzorgt J. Koper & Zn. BV het aanbrengen van de kabels en leidingen t.b.v. de aanmeervoorzieningen voor de riviercruiseschepen.

De IJsselmeersteiger achter de dijk ter hoogte van het oude gemeentehuis en het station van Museumstoomtram zal in de toekomst ook gebruikt worden om riviercruiseschepen aan te laten meren.
Om dit mogelijk te maken dienen er voorzieningen getroffen te worden.
J. Koper & Zn. BV legt in opdracht van de Gemeente Medemblik een waterleiding, een rioolafvoerleiding en stroomkabels aan, zodat deze schepen ten tijde van het aanmeren hun drinkwatervoorraad kunnen vullen en het afvalwater kunnen lozen.
Tevens wordt de mogelijkheid gecreëerd om als uitwijkmogelijkheid de cruiseschepen in de Oosterhaven aan te laten meren. Hiervoor heeft J. Koper & Zn. Ook de ondergrondse infra verzorgt. Over een lengte van circa 200 meter zijn 3 zware kabels van een nieuw geplaatst trafostation op de Oude Haven, door de Wijdesteeg naar de Oosterhaven gelegd.
Aangezien deze graafwerkzaamheden in de oude binnenstad van Medemblik plaatvinden. Worden tegelijk met onze werkzaamheden de archeologische waarden in kaart gebracht door de Archeologie Westfriesland.
Seijsener Recreatietechniek verzorgt de installatie van de kasten, met de daarbij behorende aansluitingen voor de schepen.

MEER FOTO'S

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2022 J. Koper & Zn. B.V.