GPS Machinebesturing

Door de toepassing van 3D-GPS besturing op onze machines lopen de projecten waarbij grootschalig grondverzet komt kijken veel efficiënter.
Met deze uitbreiding biedt J. Koper & Zn. BV de mogelijkheid de opdrachtgever verregaand te ontzorgen.
Een eigen afdeling voor de maatvoering binnen J. Koper & Zn. BV kan verschillende fasen van een project vooraf goed te definiëren. Denk daarbij aan het uitvoeren van een “nul”- meting, het uitwerken van een ontwerp naar een DTM (Digitaal Terrein Model) en een grondbalans opmaken. Met het DTM worden vooraf de eventuele problemen vastgesteld, zodat deze in de uitvoering tot een minimum worden beperkt.
Door de toepassing van de GPS systemen kunnen we efficiënter plannen en nauwkeuriger werken, waarbij we een productiviteitsverhoging realiseren van 10% a 15%.
Voor de machinisten is het wel even wennen. Er moeten vertrouwd worden op een plaatje op een beeldscherm in plaats van een piket in de grond.
Vanuit kantoor kan worden meegekeken met de machinisten in het veld middels een internet verbinding. Via deze verbinding kunnen aanpassingen in de lopende projecten naar de machines gestuurd worden en kan ondersteuning op afstand verleend worden.

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2018 J. Koper & Zn. B.V.