Leica machinebesturing op Cat 324E Super long front

Ook de vierde rupskraan bij J. Koper & Zn. BV is nu voorzien van Leica machinebesturing.

De vorig jaar nieuw afgeleverde Caterpillar 324E met een bereik van maar liefst 17 meter is nu ook voorzien van Leica machinebesturing.
De graafmachine is nu standaard uitgerust met het zogenaamde 2D systeem. Met dit systeem kan de machinist de uitgezette maatvoering in het terrein overnemen in zijn computer, waarna hijzelf het te maken profiel kan inregelen. In zijn beeldscherm ziet hij dan continu de positie van zijn bak ten opzichte van het profiel.
Aan het 2D systeem kan tevens een laser toegevoegd worden, om de hoogtemaatvoering vast te houden na het verzetten van de machine.

Naar wens van de opdrachtgever kan het systeem tevens uitgebreid worden naar de 3D optie.
Met GPS ontvangers ontvangt de machine zijn maatvoering voor het te maken profiel dan via satellieten.
Desgewenst kan de maatvoeringsafdeling van J. Koper & Zn. BV een ontwerptekening omzetten naar een 3D-model.
Met de online verbinding tussen het kantoor en de graafmachine kunnen zowel tekeningen geüpload worden naar de graafmachine en kan de graafmachine online gevolgd en ondersteund worden.
Met dit systeem kan de machinist ook punten en lijnen inmeten. Deze inmeetdata kan ook vanuit de graafmachine geüpload worden naar kantoor.
Deze gegevens worden bijvoorbeeld weer uitgewerkt in volumemodellen van depots, of verwerkt in revisietekeningen.

Wilt u meer informatie over dit systeem, of vrijblijvend advies wat deze graafmachine voor u kan betekenen. Neem dan contact op met Karel Koper – 06-53167391 / k.koper@koperbv.nl

Kijk hier voor meer informatie over deze graafmachine
 

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2020 J. Koper & Zn. B.V.