Broers gaan eigen weg in!

De jaarwisseling is traditioneel het moment om terug te blikken, maar ook om naar de toekomst te kijken.

In de maand november 2015 hebben we ons 65 jarig bestaan gevierd. (Groot)vader Jan Koper startte met baggerwerkzaamheden waar beschoeiingswerk aan toegevoegd werd. Met de toetreding van zonen Karel en Dick, de overname van aannemingsbedrijf GRES BV en C. Koper Sloopwerken BV is J. Koper & Zn. BV uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener in de Grond-, Weg- en Waterbouw voor overheidsinstanties, bedrijven en particulieren. Daar zijn we trots op!

Ondernemen is vooruitzien. Wat verlangen de afnemers, hoe ontwikkelt de markt, welk dienstenaanbod wordt gevraagd? Eén ding blijft duidelijk, de wensen van de afnemers staan voorop! Om daar goed op in te spelen is vanaf 1-1-2016 ons bedrijf opgesplitst in twee aparte bedrijven. Dick richt zich met D. Koper BV op de beschoeiingen, sloopwerken en asbestsaneringen. Karel continueert het bedrijf J. Koper & Zn. BV en zal doorgaan met de overige activiteiten in de Grond-, Weg-, Waterbouw en Bodemsaneringen. Beide ondernemingen blijven nauw met elkaar samenwerken.

De splitsing biedt ook ruimte aan de derde generatie die klaar staat om toe te treden tot de ondernemingen. Als familiebedrijf hechten wij waarde aan een goede opvolging en samenwerking met elkaar: familie, werknemers, afnemers en leveranciers.

Door de activiteiten op te splitsen kunnen wij ons specifieker richten op onze specialismen, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn met korte communicatielijnen. Eigenlijk zoals u van ons gewend bent!

Wij zijn ervan overtuigd dat de splitsing een goede stap is om de continuïteit te waarborgen voor de komende 65 jaar! Maar laten we beginnen met 2016.

Kijk hier voor meer informatie t.b.v beide ondernemingen.

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

Categorie├źn
┬ę Copyright 2018 J. Koper & Zn. B.V.