Gecertificeerd voor de CO² prestatieladder niveau 3

Maandag 21 december heeft TÜV Nederland, de certificerende instelling onze aangereikte documentatie m.b.t. CO² prestatieladder getoetst en positief beoordeeld.
Hiermee is J. Koper & Zn. BV gecertificeerd voor niveau 3 op de CO² prestatieladder.
Dit is het bewijs dat de organisatie actief bezig is met het in kaart brengen van haar energieverbruik en tevens probeert daar waar mogelijk het verbruik te reduceren.

De CO2-prestatieladder stimuleert ons om CO2-bewust bezig te zijn, zowel in de eigen bedrijfsvoering als bij de uitvoering van projecten. Het gaat daarbij vooral om energiebesparing, het efficiënt gebruik maken van materialen en het gebruik van duurzame energie.

J. Koper & Zn. BV heeft duurzaamheid al geruime tijd hoog in het vaandel staan. Met die reden is in 2013 al het milieubeleid volgens de norm ISO 14001 opgezet en gecertificeerd.
Afgelopen jaar heeft J. Koper & Zn. BV dit beleid doorgezet door het traject voor de CO² prestatieladder in te zetten. Het certificeringstraject is door het bedrijf zelf doorlopen. Dit is een bewuste keuze geweest om direct de betrokkenheid van en het bewustzijn bij de medewerkers te vergroten.

Kijk hier voor meer informatie

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2018 J. Koper & Zn. B.V.