Vacature Grondwerker GWW

Vacature Grondwerker GWW

Als grondwerker voer je op projectbasis, onder begeleiding van de uitvoerder diverse werkzaamheden uit in de grond-, weg- en waterbouw.
Je werk bestaat hoofdzakelijk uit het aanleggen van hoofdrioleringen, het maken van huis- en kolkenaansluitingen, en het uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden voor onder andere straatwerk.

Wat kenmerkt onze grondwerker
Je hebt affiniteit met grond- en straatwerk in alle mogelijke vormen, je bent flexibel en communicatief vaardig naar je collega’s en opdrachtgevers.

Daarnaast:
-              ben je in het bezit van een GWW-vakdiploma;
-              beschik je over 2 á 5 jaar werkervaring;
-              ben je resultaat- en oplossingsgericht;
-              ben je een aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
-              ben je in het bezit van een VCA-diploma
-              ben je in het bezit van een rijbewijs, bij voorkeur B-E

Wat bieden we jou
J. Koper & Zn. BV is een mensgerichte, transparante en eerlijke organisatie. Wij werken met een jong en enthousiast team aan GWW projecten in met name Noord-Holland. Zowel onze activiteiten als ons opleidingsbeleid, bieden jou volop ontplooiingsmogelijkheden.
Verder mag je rekenen op:
-              Een vast marktconform salaris;
-              Een afwisselende en zelfstandige functie;
 

Interesse of meer informatie?
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Helma Koper op telefoonnummer 0228-58 27 98

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur je cv, voorzien van een motivatie, naar Helma Koper via email: h.koper@koperbv.nl

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

  • De Kibbel 1a
    1693 NW Wervershoof

Over Ons

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. Wat van oorsprong is begonnen met bagger- en beschoeiingswerkzaamheden is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf in het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden.

© Copyright 2024 J. Koper & Zn. B.V.